fbpx

Djurkommunikation- kurs

 

 Djurkommunikation-grundkurs

 

Djur kommunicerar med varandra både via kroppsspråk och via telepati, dvs, överföring av tankar, känslor och bilder från en individ till en annan. Det här kan vi också lära oss, det är en förmåga vi alla har som ligger slumrande men som alla kan väcka upp med lite träning.

Djuren är ofta kloka själar med mycket visdom att dela med sig av till oss och det är fantastiskt att få ta del av den djupare dimensionen av kunskap i samvaron med våra djurvänner.

Vi lär oss olika tekniker för att meditera och stilla tankarna så att vi kan  koppla upp oss på den "högre wi-fin" och där kunna utbyta information med djuren. Hur gör man för att ta kontakt? Hur kan jag veta att det här är information från djuret och inte mina egna tankar? Vad kan jag prata med djuret om? Hur kan jag ta reda på om det har ont någonstans eller inte mår bra - och vad gör jag med den informationen? Vi kommer att lära oss olika meditations och healingtekniker, auran, färger och dess betydelse, djurens chakran och hur vi kan få information från dem och balansera dem. 

En spännande kurs där vi lär oss kanalisera djurens budskap! Det finns djur av oika arter att öva på under kursen. Du får också ta med dig bilder på egna djur som andra deltagare får kommunicera med under kursen. 

Kursdatum: 30 sep-1 okt 2023

Distanskurs i djurkommunikation

Kursen i djurkommunikation finns även som distanskurs. Du köper den i webbshoppen och får direkt tillgång till materialet som du jobbar med i din egen takt. Jag finns tillgänglig på mail för frågor och feedback.

Pris:  2 300 kr

Har du frågor om kurserna?

5 + 5 =