fbpx

Reikibehandling på distans

Reikibehandling på distans

Du kan boka in behandling på distans, där du ligger hemma hos dig i lugn och ro och tar emot behandlingen. Att man kan skicka energi på distans är inte konstigare än att man kan ringa till varandra, det är samma princip.

Du påverkas som helhet av healingen, både fysiskt och mentalt.  Har du ett problemområde du vill jobba med kan vi fokusera på det, eller så kan du bara boka in healing generellt för avslappning och välmående.

Jag erbjuder också en kombination av healing och efterföljande vägledning. 

 

Vad kan man behandla på distans?

Man kan behandla precis samma saker som vid en fysisk behandling. Skillnaden mellan en fysisk behandling och en distansbehandling är främst att man inte har den taktila delen med, som i sig kan ha en avstressande funktion, men på distans blir energin mer renodlad och man kan uppleva den ännu starkare. Precis som med en fysisk behandling så är det olika från gång till gång eftersom energi är dynamisk och ständigt i rörelse. 

 

 

 

Områden där du kan få hjälp av Reiki.

1. Stressreducering och avslappning:
Reiki kan hjälpa till att lugna sinnet och minska stressnivåer, vilket skapar en djup känsla av avslappning och välbefinnande.

2. Emotionellt stöd:
Reiki kan användas som en mjuk och kärleksfull hjälp att hantera känslomässiga problem som ångest, depression och sorg.

3. Smärtlindring:
Reiki hjälper till att lindra smärta från olika tillstånd, både kronisk smärta som artros och liknande, eller tillfällig akut smärta som huvudvärk eller migrän och som hjälp med smärtlindring efter operationer. Försök har visat att 3 stycken distansreiki gav samma resultat som 7 stycken 60 min besök hos en fysioterapeut vid diskbråck.

4. Förbättrad sömn:
Här är en riktig go-to när det gäller Reiki! Många som haft problem med sömnen i många år upplever en stor skillnad på sömnen som ett resultat av avslappningen och de minskade stressnivåerna.

5. Energibalansering:
Reikins syfte är att balansera hela kroppens energisystem, det  bidrar till att man förbättrar den allmänna hälsan, vitaliteten och välmåendet på alla plan, fysisk, mentalt och själsligt.

Det är viktigt att notera att Reiki inte är avsett att ersätta konventionell medicinsk behandling. Man skall se det som ett komplement som stödjer andra behandlingsformer.

Finns det underlag för att det faktiskt fungerar?

Det finns mycket forskning på Reiki och healing världen över som levererar liknande resultat.

Man har gjort försök på labbråttor som man stressar med ljud och ljus så att dom får typiska stressreaktioner som är mätbara, som ökade nivåer av stresshormoner, nedsatt immunförsvar, magsår etc.

Testen visade att Reiki – med hög vetenskaplig bevisbarhet – bidrog till att stresshormonerna sänktes, immunförsvaret stärktes och må-bra hormonerna höjdes.

Här är en länk till en sida med flera olika resultat från forskning: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18435597/

Du hittar en hel del spännande om Reiki och forskning hps  Förenade Reikiförbundet: https://reikiforbundet.se/reiki-forskning/

 

 

Hur behöver jag förbereda mig?

Maila mig om det är något speciellt du vill att jag jobbar med under behandlingen. Men Reiki syftar som sagt till att skapa en balans i kroppen som helhet, så energin kommer dit den mest behövs. 

Se till att du kan vara ostörd och helst ligga eller sitta bekvämt så att du kan slappna av och bara vara i energiflödet.

Var öppen för det som kommer och ta bara emot energin, din kropp vet vad som behöver healas. 

Efteråt kan det vara bra att dricka lite vatten för att hjälpa kroppen med att rensa ut gammalt skräp, och man kan ibland uppleva en utrensning att man får lite huvudvärk, behöver gå på toa – precis som efter en massage, det är samma sak som händer, ett tecken på att kroppen jobbar med helandet.

 

 

Boka tid

Du bokar och betalar via länkarna nedan. Maila mig på info@reikiakademin.se så bokar vi en tid som passar oss båda.

 

Reiki och vägledning 75 min

Jag sänder först Reiki till dig i ca 30 min. Sedan hörs vi på telefon och går igenom det som kommit upp och du får råd om hur du skall gå vidare med helandet och livet i smått och stort.

75 min – 1000 kr

Distansreiki 30 min

JJag sänder Reiki till dig i 30 min, jag balanserar chakran och renar din aura under behandlingen.

30 min – 400 kr

Reiki 3 x 15 minuter

När man jobbar med energi får man ofta bäst resultat av flera, täta behandlingar i början. Här kan du boka en serie med 3 behandlingar på 15 minuter.

Du kan boka tid för Reiki och vägledning på plats på vårt utbildningscenter i centrala Katrineholm.
(Där finns även tarotkort, kristaller och annat smått och gott att köpa om du som jag har en tendens att bli förälskad i en kortlek… 😉🥰)

Använd kontaktformuläret nedan.

 

Kontakt

Email

info@reikiakademin.se

Frågor om vägledning

10 + 13 =