fbpx

Medial vägledning

Själens små irrfärder i vår resa på jorden

Vår framtid är inte huggen i sten utan vi är ständiga medskapare i vårt liv, och de val vi gör – eller inte gör – formar det som är vår verklighet.

Vi är här nere på jorden för att lära oss saker, och vi lär oss genom upplevelser. När vår eviga själ är på andra sidan stakar vi ut några hållpunkter på vägen, människor vi behöver möta eller situationer vi behöver uppleva för att lösa saker vi tragglat med, kanske uppleva den andra sidan av situationen den här gången, och helt enkelt bli klokare, och framförallt lyckligare.

Vi gör en plan tillsammans med våra guider innan vi föds, dom som följer oss och hjälper oss med vår odyssé här på jorden. Våra guider kan vara någon vi levt med tillsammans på jorden tidigare, som nu stannar kvar och guidar oss från andra sidan istället, det kan vara själsvänner som levt långt tidigare, eller någon bortgången familjemedlem.

Guider är alltid, alltid, alltid konstruktiva och kärleksfulla. Dom har ofta humor och mycket glädje, dom vill ju att vi skall vara så glada och lyckliga som möjligt!

Jag vill återigen säga att vår framtid och öde inte är hugget i sten och beseglat, då hade hela grejen med att vara här nere på jorden varit helt meningslös. Tanken är att vi skall leva och uppleva, vi skall känna och låta känslorna leda oss och göra val som ger oss upplevelser, kunskap och lärdomar. Vad är det vi skall lära oss då? Att vara lyckliga.

Men livet är inte bara happy-clappy och vi går runt och strålar av glädje och kärlek hela tiden. Inte för de flesta av oss om vi är någorlunda sanna mot oss själva.

Sorg, ilska, rädsla, besvikelse och frustration är känslor som tillhör den mänskliga naturen likväl som glädje och lycka, och som inte skall förnekas bara för att dom är obehagliga. Dom finns ju där av en anledning. Däremot kan vi få hjälp att se orsaken i ett större perspektiv, och där skapa ett mer konstruktivt förhållningssätt till känslorna och använda dom som en vägledning, istället för att kanske drunkna i dom och inte se ljus i tunneln, eller fly från dom med t.ex. mat, alkohol, mediciner – eller trycka undan dom med onyanserad andlighet, det som kallas spiritual bypassing.

Vad är medial vägledning?

Medial vägledning innebär att vi tar hjälp av våra guider för att få hjälp att se saker i ett större perspektiv med vår livsplan som grund. Vi har alltid vårt fria val, det är en helig lag, och hur vi än väljer så lär vi oss ju alltid något.


Med medial vägledning kan vi få möjlighet att se vilka energier som ligger i de val vi har, vad har vi för möjligheter, utmaningar, lärdomar i situationen? Vad är det som kan få oss att växa?
För mig funkar det så att det är dina guider som kommer in, och ger information och vägledning, för ditt högsta bästa.

 

Hur går det till?

Jag använder tarotkort som redskap, du ställer frågor, jag läser av energin kring det du frågar om. Allt som kommer fram under läsningen är konstruktivt. Du behöver inte vara rädd för att få information om olyckor eller död osv. – vem är hjälpt av att veta sånt? Jag får inte den informationen över huvud taget, eftersom det inte ingår i mitt sätt att jobba ihop med mina guider. 

Men konstruktivt behöver inte för den skull betyda att allt bara är solsken och lycka. Livet går upp och ner, så är det att vara människa, och om får man hjälp att se och förstå händelser och skeden i ett större perspektiv har man lättare att hantera dom på ett bra sätt, och därmed må bättre och känna större tillit till livets stundtals hisnande berg-och-dalbana.

 

Hur behöver jag förbereda mig?

Jag får ibland frågan om jag bara läser av någon utan att man ställer en specifik fråga. Mitt svar är: visst, det kan jag göra om man vill det, men av erfarenhet vet jag att man som regel har något man funderar på när man bokar vägledning. 

Det blir mest effektivt om du ställer frågan eller frågorna du vill ha svar på, annars är det inte säkert att just det som du funderar på kommer upp. Dina guider kanske inte lägger så stor vikt vid just det som du grubblar på för tillfället, utan dom kan ha annat som dom tycker är viktigt, medan du sitter där och ivrigt väntar på att spontant få höra om din nya dejt eller snygga kollega på jobbet är den rätte. Så kort sagt – undrar du, så fråga!

Men självklart tittar på man livet som helhet och hur olika saker påverkar dig, och vice versa även vid specifika frågor, och ibland vill man bara veta hur ”väderprognosen” ser ut generellt framöver, och då utgår vi från det.

Så har du några frågor på hjärtat: ställ dom. Annars tittar vi på livet som helhet och utgår från det som dyker upp.

 

 

Vad kan man fråga om?

Du kan fråga om allt som du har på hjärtat, stort eller smått. Kärlek, ekonomi, arbete, boende, ditt mående, hur du skall välja i en situation, varför du inte kommer vidare – eller hur livet ser ut framöver generellt.

Det jag inte får något svar om är som tidigare nämnts är död eller olyckor. Dyker kortet döden upp handlar det om en större, genomgripande förändring i livet, inte om fysisk död.

Man går heller inte in och läser av andra människor utan deras medgivande. Det som påverkar dig i relationen med andra dyker upp i läsningen, men hur ditt ex har det med sin nya – som inte påverkar dig eller ditt liv – är trots allt deras ensak.

Vissa saker får man heller inte svar på av den anledning att det inte är meningen att man skall lära sig det genom en ”quick-fix”, utan det här är något som ligger på agendan att lära sig genom att uppleva. När guiderna skakar på huvudet och tiger är det bara att gilla läget och sluta fråga om det, man får ändå inget svar. Ibland kanske man egentligen redan har svaret inom sig och det är meningen att man skall våga lyssna på sin inre röst. Allt är för ens högsta bästa är att komma ihåg. Och livet vore ju bra tråkigt om det serverades med ett komplett facit från början, eller hur?

Kan man garantera att allt stämmer?

Jag tror att vi alla är överens om att det här inte är en vetenskaplig metod där man i detalj kan garantera ett visst utfall. Energi är dynamisk, den är alltid i rörelse och påverkas av de val du gör och hur du förhåller dig till dig själv, dina tankar och din omgivning. Ändras det så ändras också förutsättningarna.

Men det finns alltid en anledning till att ett svar eller ett kort dyker upp i en vägledning. Tanken är som sagt inte i första hand att jag skall briljera med mina kunskaper som ”spåkärring” och du skall få reda på exakt hur din framtid ser ut, så att du kan chilla i soffan och kolla på Netflix och vänta på att allt jag har sagt skall hända dyker upp i ditt liv hux flux på utsatt tid. Då pratar vi spiritual bypass deluxe och du ger bort din skapande kraft. Syftet är att du skall få hjälp att aktivt och medvetet bli en medskapare i ditt liv, förstå skeenden och hur du kan påverka dom och få en ökad tillit till livsprocessen och dess små (och ibland stora) krumsprång. Attraktionslagen är betydligt mer kraftfull än man kan tro, det är DU som skapar facit, här och nu – i varje stund!

 

Boka tid

Du bokar tid via länken nedan, där kommer du till webbshopen. När du betalat kan du kontakta mig på asa@elvegard.se så bokar vi en tid som passar.

60 min – 750 kr

30 min – 400 kr

Du kan boka tid för vägledning på plats på vårt utbildningscenter i centrala Katrineholm.
(Där finns även tarotkort, kristaller och annat smått och gott att köpa om du som jag har en tendens att bli förälskad i en kortlek… 😉🥰)

Använd kontaktformuläret nedan.

 

Kontakt

Email

info@reikiakademin.se

Telefon

Har du frågor om kurser eller vill boka en tid för medial vägledning? Maila mig så bokar vi en telefontid.

Frågor om vägledning

3 + 12 =