fbpx

Övriga kurser

Här hittar du mina andra kurser. Dom kan du dels  gå helt separat, eller använda som ett komplement till Reiki

 Djurkommunikation-grundkurs

 

Djur kommunicerar med varandra både via kroppsspråk och via telepati, dvs, överföring av tankar, känslor och bilder från en individ till en annan. Det här kan vi också lära oss, det är en förmåga vi alla har som ligger slumrande men som alla kan väcka upp med lite träning.

Djuren är ofta kloka själar med mycket visdom att dela med sig av till oss och det är fantastiskt att få ta del av den djupare dimensionen av kunskap i samvaron med våra djurvänner.

Vi lär oss olika tekniker för att meditera och stilla tankarna så att vi kan  koppla upp oss på den "högre wi-fin" och där kunna utbyta information med djuren. Hur gör man för att ta kontakt? Hur kan jag veta att det här är information från djuret och inte mina egna tankar? Vad kan jag prata med djuret om? Hur kan jag ta reda på om det har ont någonstans eller inte mår bra - och vad gör jag med den informationen? Vi kommer att lära oss olika meditations och healingtekniker, auran, färger och dess betydelse, djurens chakran och hur vi kan få information från dem och balansera dem. 

En spännande kurs där vi lär oss kanalisera djurens budskap! Det finns djur av oika arter att öva på under kursen. Du får också ta med dig bilder på egna djur som andra deltagare får kommunicera med under kursen. 

Kursdatum: 30 sep-1 okt 2023

Medial utveckling

Öppna dina sinnen och upptäck en fantastisk värld av magi!

 

Vill du lära dig lyssna på din intuition bättre? Kunna lita mer på din magkänsla och ta emot vägledning från ditt högre jag och dina andliga guider?
Vi är alla mediala, men i dagens samhälle har vi gömt och glömt våra naturliga kunskaper, men de finns där och vi kan plocka fram dem!

Följ med på en spännande resa där vi går på upptäcktsfärd bland våra mediala förmågor och försiktigt väcker dom till liv. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna!

Vi gör olika övningar för att stärka vår intuition och hitta just vårt eget speciella sätt att ta emot information.  Vi kommer att jobba med att göra en läsning för en person med tarotkort, psykometri (läsa av föremål), skicka och ta emot information med telepati, möte med våra guider och vi provar att ta emot budskap från andra sidan.

Kursdatum: 25-26 november 2023

Tarot- och orakelkort

Följ med in i en magisk värld av bilder och symboler.

Tarotkort har använts sen medeltiden för att få hjälp att se framtiden, dåtiden och förstå varför livet fungerar som det gör. Ett spännande verktyg för självkännedom och personlig utveckling som hjälper dig att se saker i ett större och annorlunda perspektiv.

Du får lära dig hur tarotleken är uppbyggd och hur man kan läsa och tolka korten utifrån symbolik, elementlära och numerologi - men framförallt intuition!

Vi jobbar enbart positivt med korten som läkande och stärkande verktyg och vi använder korten som hjälp att skapa kraftfulla affirmationer för att vara i den energi vi önskar.

Vi tittar också på ängla- och orakelkort och lär oss hur man kan använda dessa på olika sätt.  

Kursdatum: 21-22 oktober 2023
Pris: 3 300 inkl. kursmaterial och fika. 

Frågor: asa@elvegard.se 

Distanskurs i tarot och orakelkort

Tarotkursen finns även som distanskurs. Du köper den i webbshoppen och får direkt tillgång till materialet som du jobbar med i din egen takt. Jag finns tillgänglig på mail för frågor och feedback.

Pris: 1 990 kr

Har du frågor om kurserna?