fbpx

Alla kan heala, du gör det redan oavsett om du är medveten om det eller inte. Djuren är väl medvetna om healing och ser direkt om någon behöver hjälp. Det här är en medfödd förmåga hos oss alla som vi kan väcka till liv om vi aktivt vill använda energin för att vi själva eller andra skall må bättre och fylla på med kärlek.

Gör så här:

  1. Börja med att stilla dig, centrera dig. Landa i här och nu.
  2. Gnugga dina händer mot varandra, om du vill kan du göra övningen där man känner energi mellan sina händer för att känna att energin är aktiv.
  3. Känn att energin flödar mellan dina händer. Det kan kännas varmt, det sticker, kittlar, pulserar, inget är mer rätt eller fel än något annat. Ditt sätt är rätt.
  4. Lägg händerna ovanpå ditt huvud, efter en liten stund kommer du att känna att energin kommer i gång. Känn hur du fyller på med energi
  5. Flytta ner till kinderna, käkarna på samma sätt. Efter en stund känner du hur värmen kommer och energin fylls på, sitt så en stund, eller tills du känner att energin avtar.
  6. Fortsätt ner för kroppen, runt halsen, över bröstet, magen, höfterna, knäna, fötterna och känn hur hela du blir påfylld av en varm fridfull energi.
  7. Är det något område du har ont på håller du självklart händerna där.

Här finns en guidad meditation där du kan göra en självbehandling: https://reikiakademin.se/sjalvbehandling-med-reiki-guidad-meditation/

Anmäl dig till Reikiakademins nyhetsbrev

Få tips och råd om övningar med energiarbete och info om kommande events och kurser i din mail, du kan när som helst avsluta din prenumeration. Inget spammande, jag lovar! 😀

Tack för din anmälan, nu kan du kolla din e-post. Har du inte fått något mail kan du kolla skräpposten.