fbpx

Jag möter ofta personer som är ledsna över att dom inte kan kommunicera med sina guider, och undrar om dom rent av inte har några guider. Du kan vara lugn, det har du. Flera stycken till och med.

Ofta när man skall utveckla sin medialitet är ett vanligt problem att man kanske har fått höra att det skall vara på ett visst sätt, ett sätt som funkar för någon annan men inte för en själv, och man försöker och försöker men det kan vara som att låna någon annans skor – det är inte alls säkert att dom passar.

Så vänd på steken i stället – överlåt till dina guider att kommunicera med dig i stället! Om du bara öppnar upp för möjligheten och är mottaglig, kommer dom att hitta sätt som fungerar för dig.

Gör så här:

 1. Sätt din intention att få budskap från dina guider. Vet att det fungerar. För det gör det.
 2. Be dina guider, högt – eller tyst inom dig om svar på en fråga, eller någon form av tecken på att dom hör dig. Tips:  Ju mer specifik du är till en början, desto lättare blir det för dig att förstå vad du får svar på.
 3. Släpp taget, försök inte forcera fram något – men ha ett öppet sinne och notera vad som dyker upp.
  1. Det kan komma i form av reklam som dyker upp på mobilen, datorn, tv, radio etc.
  1. Du kan höra ord från ett samtal från någon som går förbi.
  1. Dom pratar om det på radio/tv.
  1. Du ser en bil med en text eller namn.
  1. Du ser en text på en byggnad eller något annat föremål.

Ha bara ett öppet sinne, du kommer att förstå vad som är budskap till dig när du ser eller hör det. Ju mer du noterar desto tydligare blir det. Sen får man också komma ihåg att allt du ser inte är menat som budskap, så nörda inte in för mycket och tappa verklighetsuppfattningen, det är meningen att du skall leva här på jorden, men med hjälp från dina guider.

Lycka till!

Anmäl dig till Reikiakademins nyhetsbrev

Få tips och råd om övningar med energiarbete och info om kommande events och kurser i din mail, du kan när som helst avsluta din prenumeration. Inget spammande, jag lovar! 😀

Tack för din anmälan, nu kan du kolla din e-post. Har du inte fått något mail kan du kolla skräpposten.